MEAT BUSINESS WOMEN THE POWER OF US CONFERENCE



Wednesday 22nd May 2024 I NatWest, London

9.15 (30mins)	Arrival Registration and refreshments
9.45 (10mins)	Welcome Laura Ryan, Meat Business Women Global Chair
9.55 (20mins)	Market Update: Insights & Trends Matthew Stoughton-Harris, Economics and Public Policy Manager, IGD
10.15 (25mins)	Leadership Insights: Meat Industry Steve Murrells, CEO, Hilton Food Group
10.40 (20mins)	Leadership Insights: Retail Ruth McDonald, Corporate Services Director, Morrisons
11.00 (20mins)	Leadership Insights: Foodservice Jane Treasure, Food & Beverage Director, PizzaExpress
11.20 (20mins)	Q&A with Steve Murrells, Ruth McDonald & Jane Treasure
11.40 (20mins)	Coffee Break
12:00 (45mins)	Panel: The Power of Collective Change Hear from leaders outside of the food industry
12.45 (15mins)	Introduction to S.H.I.N.E Jodi Goldman, Personal Impact Coach
13:00 (65mins)	Lunch Break
14:05 (15mins)	Meat Business Women: A Global Update Laura Ryan & Stacey McKenna, Meat Business Women Australia Chair
14:20 (40mins)	 Panel: Allyship in Action Craig Tomkinson – Chief Finance Officer, 2 Sisters Food Group Richard Phelps – Agriculture Director, ABP Food Group Nicola Washington, Head of Food Safety & Quality, Cranswick plc Ian Lindsay - Managing Director, Smithfield Foods Andrea Jex, Procurement Director, Hilton Foods (Chair)
15:00 (1hr 20 mins)	Personal Development workshop and networking: Time to S.H.I.N.E Jodi Goldman, Personal Impact Coach
16:20 (10mins)	Conference Summary
16:30-17:30	Networking Drinks